ERZURUM / KARAYAZI - Anıtlı Ortaokulu

Kas

Millî Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin eğitime erişimini artırmak için sosyal politikalarla öğrencileri desteklemeye devam ediyor.

Ücretsiz yemek hizmetinden faydalanan öğrenci sayımız 1,5 milyondan yaklaşık 1.8 milyona ulaştı.

Eğitimin tüm kademesinde öğrencilere ücretsiz destekler sürdürülüyor. 400 bini okul öncesi eğitimde olmak üzere 1.8 milyon öğrenciye ücretsiz yemek sunuluyor.

153 Milyon Ders Kitabı

160 Milyon Yardımcı Kaynak

1.8 Milyon Öğrenciye Ücretsiz Yemek

1.8 milyon öğrencilerimize ücretsiz yemek sunuyoruz. 2023'te öğrenci sayımız 2.5 milyona ulaşacak.

Kas

"Eğitim, üretim ve istihdam" pusulamızla yeniden ayağa kaldırdığımız mesleki eğitimi, ülkemizin ekonomik kalkınmasının en önemli hamlelerden biri kabul ediyor ve güçlendirmeye devam ediyoruz.

#EğitiminYüzyılı

"Her çocuk benzersizdir." dedik ve "eğitimde fırsat eşitliği" ilkemizin rehberliğinde evlatlarımızın ve velilerimizin yardımcı kaynak sorununu kökten çözdük.

Kütüphanelerimiz;

eğitimin tarih, kültür ve sanata açılan penceresi ve okullarımızın kalbi olmaya devam etsin diye tüm kurumlarımızı kütüphanelerle donattık. Kitap sayısını 28 milyondan 80 milyona yükselttik.